اخبار

تحقیق ضد انحصار کمیسیون اروپا درباره SAP

نوشته شده در : پنجشنبه 07 مهر 1404
کمیسیون اروپا تحقیقاتی را درباره شرکت SAP به دلیل نگرانی‌هایی در مورد شیوه‌های ارائه خدمات پشتیبانی نرم‌افزاری آغاز کرده است.

تحقیق ضد انحصار کمیسیون اروپا درباره SAP

کمیسیون اروپا روز پنجشنبه تحقیقاتی را درباره غول نرم‌افزاری آلمانی، SAP، آغاز کرد و نگرانی‌هایی در مورد شیوه‌های این شرکت در ارائه خدمات پشتیبانی نرم‌افزاری را مطرح کرد.

بر اساس اعلام کمیسیون، این تحقیق به ارزیابی این موضوع می‌پردازد که آیا SAP ممکن است رقابت را در بازار خدمات نگهداری و پشتیبانی مرتبط با نرم‌افزارهای محلی که توسط این شرکت مجوز داده شده‌اند، مختل کرده باشد.

شرکت SAP در بیانیه‌ای اعلام کرد که معتقد است سیاست‌ها و اقدامات آن کاملاً مطابق با قوانین رقابت اتحادیه اروپا است. یک سخنگو گفت: "ما به مسائل مطرح‌شده به‌طور جدی توجه داریم و در حال همکاری نزدیک با کمیسیون اتحادیه اروپا برای حل آن‌ها هستیم." وی افزود: "ما انتظار نداریم که تعامل با کمیسیون اروپا تأثیرات مادی بر عملکرد مالی ما داشته باشد."

SAP یکی از ارزشمندترین شرکت‌های اروپا است که ارزش بازار آن نزدیک به 282 میلیارد یورو (331 میلیارد دلار) برآورد می‌شود. سهام این شرکت در روز پنجشنبه با کاهش 1.4 درصدی مواجه شد.

منبع: CNBC

منبع : بازدید : 542